Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Охайо

Имоти за продажба в Охайо

Охайо граници на север с Канада, на юг с Кентъки, на изток с Пенсилвания и Западна Вирджиния, и на запад с Индиана.

Изненадващо е, че Охайо е най-многолюдната в страната и десетата най-гъсто населена държава в страната. Има оживени градове, процъфтяващи квартали и много хора. За онези, които смятаха, че Охайо е просто земя на ферми в разширяваща се междудържавна държава, има няколко неща, които трябва да знаете.

В недвижими имоти, позицията е всичко, и Охайо е много търговски приходи и има интересни имоти за продажба в Охайо. Тя има превъзходна пътна система, която е десетата по големина магистрална система в страната.

Към декември 2017 г. коефициентът на безработица в Охайо е 4,7%, малко над средния за страната 4,2%, като град Кливланд регистрира много по-висок процент от около 6%.

Средната продажна цена се е повишила с 6,4% спрямо миналата година, но броят на имотите за продажба в Охайо отново е намалял.

Колумб, столицата на щата Охайо, е дом на държавния университет в Охайо. Тя има силна икономика и нарастващо население. Средните цени на домовете на Коломбо намаляват рязко през последните години.

Синсинати е друга популярна дестинация в Охайо. Тя има нарастващо население от 298 800 души, превръщайки се в третия по големина град в Охайо и 65-ти по големина в САЩ. Това е и най-бързо развиващата се икономическа мощ в Средния Запад на САЩ.

Стойностите на Синсинати са се увеличили с 6,3% през последната година и се очаква да нараснат с 3,2% до 2018 г. Въпреки че голяма част от Охайо отчита по-малко запаси и горещ пазар, жителите на Синсинати се възползват от по-балансиран пазар, който предлага само леко надмощие на продавачите.

Има много причини да се инвестира в пазара на недвижими имоти в Кливланд и да се избере Охайо за търсене на имот за продажба.

Всяка година в Съединените щати пристигат милиони канадци. Много просто не се вземат под внимание в Съединените щати. Кливланд изгражда медицински съоръжения, за да задоволи тези медицински туристи. А лекарите, медицинските сестри и медицинските специалисти купуват случаи близо до работа.

Друга разновидност на тази стратегия е закупуването на имот за продажба в Охайо, особено в недвижимите имоти на Кливланд. Кливланд е инвестирал в бизнес ускорители за здраве и био-наука като Bio-Enterprise и Глобалния център за иновации в здравеопазването. Те очакват, че такива институции са нови в сектора на здравеопазването, преди всичко в Кливланд и с надеждата, че в Кливланд ще намерите лекарства и технологии. Инвеститорите могат да намерят предложения за работа за развитие и продажби. Circle University College Circle е един от най-горещите квартали на Кливланд. Ако можете да намерите един или няколко семейни случая в околността, свържете ги. Те са сред най-желаните имоти за продажба в Охайо, особено в пазара на недвижими имоти в Кливланд. Пазарът на недвижими имоти в Кливланд на западната страна трябва да види значителен ръст. Луксозните наеми от западната страна вероятно са началото на възраждането на тази област. Кливланд обновява дългия си квартал на брега. Петдесетгодишният план вече е приключил пътуването си по улиците на Запад 3-ти и 18-ти изток. Реконструкцията включва рехабилитация на инфраструктурата по крайбрежието като мостове, канали и изкуствени земи. Възобновените пътеки на езерото са желани райони, които предлагат предимство пред пазара на недвижими имоти в Кливланд.

  •  
    Преместване в Охайо. Емигранти и живеят в Охайо

      Сред най-красивите и удобни за живеене страни със звезди и ивици, ние несъмнено идентифицираме една наистина уникална реалност по рода си. С Колумб като столица и интересна история от различни гледни точки, земята, покрита от нашия мини ръководство е Охайо. Единствената щатска държава, която ня ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 28168

За продажба Други (търговски обекти), Охайо, Summit County, Akron, Rolling Acres

91,572,244.59BGN
За продажба
Други (търговски обекти)

0.19 m²
Един от най-големите търговски центрове на разположение в целия Съединените щати. EB-5 Visa Потенциал, 140 търговски обекта, 2,000 фута лице експозици...
Cod. 10702

За продажба Вила, Охайо, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

73,074.65BGN
За продажба
Вила

1300 m²
$ 51K собствения капитал. Супер евтини Синсинати
UNAVAILABLE
Cod. 3487

За продажба Вила, Охайо, Cleveland, Cleveland, Cleveland

10,072,946.91BGN
За продажба
Вила

378 m²
За salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

За продажба Вила, Охайо, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

2,930,311.83BGN
За продажба
Вила

303 m²
За продажба
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB